Over ons 

Nena Fashion and More.

Nena‘s Fashion and More is opgericht op 20 Oktober 2016, en sindsdien zijn we erg gegroeid, we hebben al heel veel klanten blij mogen maken met musthaves uit onze wisselende collecties. Ook zien we dat klanten die ooit bij ons besteld hebben zeker vaker terug komen om de nieuwste musthaves te bestellen. 

Ben jij op zoek naar de leukste mode musthaves, dan ben je als fashionista bij ons aan het juiste adres! We gaan iedere week opzoek naar nieuwe artikelen , zodat je wekelijks de leukste trends kunt shoppen. Wij kopen in bij vele groothandels en ook kopen we in bij de grootste mode steden, zoals Parijs, Ibiza en Italië. Wij richtten ons voornamelijk op dameskleding, schoenen, sieraden & accessoires , maar ook kun je bij ons terecht voor een kleinere collectie Kinder & Babykleding. Ook bieden we diverse bekende merken aan, zoals de Sieradencollectie van Biba en Sweet7 en heerlijk zittende jeans broeken van het merk Queen Of Hearts. Al onze kleding en accessoires worden aangeboden voor leuke, betaalbare prijzen! 
Visie
De visie van Nena Fashion and More is om mooie kleding neer te zetten voor krachtige , inspirerende , hippe vrouwen die er altijd op en top vrouwelijk uit willen zien, en moeders kunnen terwijl ze een leuk outfit voorzichzelf aan het shoppen zijn, ook een leuk outfit voor hun kind(eren) vinden.
Verzendkosten
Elke bestelling boven de €75 verzenden wij kosteloos naar het gewenste afleveradres.  Onder de €75 betaald u ook maar €5,95 verzendkosten.

cms-img